Hrvatski English Deutsch Française Русский

FAQ (Najčešća pitanja i odgovori)

 


Kako rezervirat vozilo?
Jednostavno kroz našu internet stranicu ili nas kontaktirajte.
Da li je potrebno platiti rezervaciju?
Za rezervaciju je potrebno platiti minimalno 30% iznosa najma kako bi potvrdili vašu cijenu vozila i rezervaciju. Ostatak najma možete platit pri preuzimanju vozila gotovinom ili kreditnom karticom. Plaćanje se obavlja uz naše prethodno odobrenje.
Trebam li odmah naručiti i dodatnu opremu?
Ako trebate dječje sjedalo ili GPS savjetujemo vam da ga naručite unaprijed tokom bookinga kako bi ga mogli sačuvati za vas, ostale mogućnosti kao dodatno osiguranje možete kupiti tokom rezervacije ili pri preuzimanju vozila.
Mogu li vozilo preuzeti na jednoj lokaciji a vratiti ga na drugoj?
Naravno, s tim da se za određene lokacije je potreban prethodni dogovor
Kako ću ja dobiti potvrdu svoje rezervacije?
Potvrdu rezervacije dobijete na Vašu email adresu koju ste dostavili tokom rezervacije. Vrlo je važno da unesete ispravnu i važeću e-mail adresu.
Mogu li poništiti svoju rezervaciju?
Da, s tim da depozit koji ste uplatili moguće stornirat samo ako se radi o otkazu od minimalno 5 radnih dana prije najma.
Kako preuzet vozilo na nekom od aerodroma u Hrvatskoj?
Naši uredi i partner predstavništva se nalaze na svim većim aerodromima u Republici Hrvatskoj Split, Zadar, Dubrovnik,Zagreb...... Detalje o preuzimanju dobijate prilikom naše potvrde rezervacije.
Možemo li preuzet vozilo izvan radnog vremena?
Da, kada nas informirate na vrijeme ,to je moguće i dodatno se naplaćuje.
Mogu li i druge osobe upravljat vozilom tokom najma?
Samo osobe koje su naznačene u ugovoru (vozač i dodatni vozač) mogu upravljati vozilom, u slučaju nezgode ako je vozilom upravljala osoba koja nije navedena u ugovoru ne vrijedi niti jedno od osiguranja vozila (TP,LP,CDW.SCDW,PAI)s kojima je vozilo inače pokriveno kad se držite uvjeta iz ugovora.Drugim riječima najmoprimac je odgovoran za štetu u cijelosti i dodatak (do 30 dana)za nemogućnost korištenja navedenog vozila.
Što ako vozilo vratim ranije ili kasnije nego što je naznačeno u ugovoru o najmu?
Vozilo možete vratiti ranije ili kasnije uz obavezu da nas prethodno obavijestite. U svakom slučaju cijena najma je formirana i nepromijenjiva na bazi najma od 24 sata, tako da se za jednodnevni najam tolerira opravdano prekoračenje od 2 sata, a nakon toga zaračunavamo slijedeći dan.U slučaju vraćanja vozila ranije ne vraćamo novac iz iznosa navedenog i dogovorenog pri najmu.
Čemu služe Opći uvjeti iznajmljivanja vozila na Vašoj web stranici?
U općim uvjetima o iznajmljivanju htjeli smo što preglednije,opširnije i transparentnije upoznati najmoprimca sa svim obavezama, pravima i mogućim situacijama koje se dešavaju pri jednom najmu vozila. Jako je teško obuhvatiti sve situacije pa zato služi naš info centar koji će Vam rado dati odgovor na svako pitanje koje postavite usmeno ili pismeno putem emaila: info@smart-car.hr
Smart rental - Facebook Car rental - Tweeter Smart rental - Google+
Tel: +385(0)21/796-129
Uštedite
na najpovoljnijem iznajmljivanju
vozila u Splitu i
Hrvatskoj
Najbolje i najjeftinije
cijene u Hrvatskoj.
10% ukoliko rentate vozilo online..
Vijesti, novosti, akcijske cijene i ponuda u rent a car-u Smart Rental Split Airport

Luksuzna vozila

Najam brodova


O NAMA
 
Rent a car "Smart rental" je brand koji posluje pod tvrtkom Enixe d.o.o.
Bavimo se iznajmljivanjem automobila, brodova i luksuznih vozila.
Kod nas možete iznajmiti vozila grupa smart, mini economy, economy, compact, intermediate, intermediate full size (people mover) i luxury kategorije.
Pouceni višegodišnjim iskustvom nasih klijenata, koncentrirali smo se na usluge koje zadovoljavaju i najzahtjevnije klijente, želeci postici da nijedna želja ne smije ostati neispunjena.
Tvrtka ima sjedište u Trogiru, a prisutnaje na lokacijama: Split aerodrom (SPU),Zadar aerodrom (ZAD), Dubrovnik aerodrom (DBV),
Zagreb aerodrom (ZAG),te gradovima: Šibenik, Vodice, Primošten, Split, Trogir, Makarska, Omiš i Dubrovnik. Te preko partnera na podrucju čitave Hrvatske i Europe.

Slogan firme od prvog dana je "Vrijeme je novac", što znaci da s novcem kupujemo slobodno vrijeme.
 
"VinisWEB" - Web Design: www.vinis.hr | denis@vinis.hr
Sva prava pridržana. Smart rental 2010-2019
 
Trogir, Split Airport, Zadar Airport, Dubrovnik Airport, Zagreb Airport, Split, Rogoznica, Primošten, Šibenik, Vodice, Omiš, Makarska, Zagreb