Hrvatski English Deutsch Française Русский

Zima u našem rent a caru **AKTUALNO**

 

Smart Rental Split Airport je za Vas pripremio:
Ako niste pripremili vaše vozilo za zimu, kod nas možete unajmiti sigurna vozila koja su već spremna za zimske uvjete na cestama. Sva vozila u našoj ponudi su opremljena novim zimskim gumama te svom zimskom opremom koja vam može zatrebati, stoga ne oklijevajte nego rezervirajte vozilo po vašem izboru te bezbrižno i sigurno uz jeftinu i povoljnu cijenu putujte po Hrvatskoj i Europi.

Promislite samo na stanje Vašeg vozila,antifriz,gume,godište...I još mnogo toga.

Sjednite bezbrižni u novo vozilo iz SmartRental Split Airport ponude i bezbrižno se uputite na željenu lokaciju i odredište. Sve što vam treba je da nas odmah nazovete na naše telefonske brojeve ili nam pošaljete upit putem E-maila i sve su Vaše brige riješene vezane za vozilo. Ne zaboravite samo ponijeti dokumente:osobnu iskaznicu,važeću vozačku dozvolu i važeću kreditnu karticu koji nam trebaju da bi Vam iznajmili željeno vozilo.
 
Smart rental - Facebook Car rental - Tweeter Smart rental - Google+
Tel: +385(0)21/796-129
Uštedite
na najpovoljnijem iznajmljivanju
vozila u Splitu i
Hrvatskoj
Najbolje i najjeftinije
cijene u Hrvatskoj.
10% ukoliko rentate vozilo online..
Vijesti, novosti, akcijske cijene i ponuda u rent a car-u Smart Rental Split Airport

Luksuzna vozila

Najam brodova


O NAMA
 
Rent a car "Smart rental" je brand koji posluje pod tvrtkom Enixe d.o.o.
Bavimo se iznajmljivanjem automobila, brodova i luksuznih vozila.
Kod nas možete iznajmiti vozila grupa smart, mini economy, economy, compact, intermediate, intermediate full size (people mover) i luxury kategorije.
Pouceni višegodišnjim iskustvom nasih klijenata, koncentrirali smo se na usluge koje zadovoljavaju i najzahtjevnije klijente, želeci postici da nijedna želja ne smije ostati neispunjena.
Tvrtka ima sjedište u Trogiru, a prisutnaje na lokacijama: Split aerodrom (SPU),Zadar aerodrom (ZAD), Dubrovnik aerodrom (DBV),
Zagreb aerodrom (ZAG),te gradovima: Šibenik, Vodice, Primošten, Split, Trogir, Makarska, Omiš i Dubrovnik. Te preko partnera na podrucju čitave Hrvatske i Europe.

Slogan firme od prvog dana je "Vrijeme je novac", što znaci da s novcem kupujemo slobodno vrijeme.
 
"VinisWEB" - Web Design: www.vinis.hr | denis@vinis.hr
Sva prava pridržana. Smart rental 2010-2019
 
Trogir, Split Airport, Zadar Airport, Dubrovnik Airport, Zagreb Airport, Split, Rogoznica, Primošten, Šibenik, Vodice, Omiš, Makarska, Zagreb