Hrvatski English Deutsch Française Русский

Zašto izabrati baš Smart Rental Split Airport?

 

-Poučeni dugogodišnjim iskustvom u poslovanju trudimo se I nastojimo razumijeti sve potrebe I želje naših klijenata, te prema njihovim željama nastojimo da im boravak u Hrvatskoj učinimo što ugodnijim I bezbrižnijim. Koristeći usluge u Smart Rental Split Airport klijenti dobivaju najniže cijene i najkvalitetniju uslugu . Prilikom stupanja u kontakt sa nama naše profesionalno osoblje će Vam u što kraćem roku dati sve odgovore na Vaša pitanja uz punu pažnju kakvu i zaslužujete. Naš cilj je da postanete jedan od zadovoljnih korisnika usluga Smart Rental Split Airport – najpovoljniji rent a car u hrvatskoj.

Slogan firme od prvog dana je Vrijeme je novac, što znači da s novcem kupujemo slobodno vrijeme!!!
 
Smart rental - Facebook Car rental - Tweeter Smart rental - Google+
Tel: +385(0)21/796-129
Uštedite
na najpovoljnijem iznajmljivanju
vozila u Splitu i
Hrvatskoj
Najbolje i najjeftinije
cijene u Hrvatskoj.
10% ukoliko rentate vozilo online..
Vijesti, novosti, akcijske cijene i ponuda u rent a car-u Smart Rental Split Airport

Luksuzna vozila

Najam brodova


O NAMA
 
Rent a car "Smart rental" je brand koji posluje pod tvrtkom Enixe d.o.o.
Bavimo se iznajmljivanjem automobila, brodova i luksuznih vozila.
Kod nas možete iznajmiti vozila grupa smart, mini economy, economy, compact, intermediate, intermediate full size (people mover) i luxury kategorije.
Pouceni višegodišnjim iskustvom nasih klijenata, koncentrirali smo se na usluge koje zadovoljavaju i najzahtjevnije klijente, želeci postici da nijedna želja ne smije ostati neispunjena.
Tvrtka ima sjedište u Trogiru, a prisutnaje na lokacijama: Split aerodrom (SPU),Zadar aerodrom (ZAD), Dubrovnik aerodrom (DBV),
Zagreb aerodrom (ZAG),te gradovima: Šibenik, Vodice, Primošten, Split, Trogir, Makarska, Omiš i Dubrovnik. Te preko partnera na podrucju čitave Hrvatske i Europe.

Slogan firme od prvog dana je "Vrijeme je novac", što znaci da s novcem kupujemo slobodno vrijeme.
 
"VinisWEB" - Web Design: www.vinis.hr | denis@vinis.hr
Sva prava pridržana. Smart rental 2010-2019
 
Trogir, Split Airport, Zadar Airport, Dubrovnik Airport, Zagreb Airport, Split, Rogoznica, Primošten, Šibenik, Vodice, Omiš, Makarska, Zagreb