Hrvatski English Deutsch Française Русский

Smart Rental Split Airport Luksuzni program najma vozila **AKTUALNO**

 

-Povodom sve većeg broja upita naših klijenata za najam luksuznih vozila na kraće periode najmova (dan, dva, tri) jer se poslovno kratkoročno nalaze u Hrvatskoj, novost u našoj ponudi je ta da nudimo tu mogućnost uz najkvalitetniju i najbržu organizaciju i uslugu, te najpovoljnije cijene koje su konkurentne u Hrvatskoj i Europi. Klijenti koji iznajmljuju ovakva vozila najčešće posjeduju ovakvo ili slično vozilo i ne treba im posebno objašnjavati o kakvim se skupocijenostima radi, odgovornosti i koja su sredstva osiguranja potrebna a pogotovu vještine vožnje za sigurno upravljanje ovim vozilima.

Najčešće se ljudi precijenjuju pa ulaze u jako rizične skupine iznajmljivača kad žele iznajmiti ovakva vozila i koristiti ih na manifestacijama kao što su svadbe ili slično na kojima se najčešće konzumira alkohol zaboravljajući na materijalne i životne posljedice koje se mogu prouzročiti i izazvati ovakvim vozilom neprilagođenom vožnjom.

Takvim osobama SmartRental Split Airport ne iznajmljuje navedena vozila osim sa uslugom našeg vozača-šofera.

Pod Luksuznim Programom iznajmljivanja vozila nudimo sljedeća vozila:
-Bentley Continental GTC Convertible
-Aston Martin Vantage
-Mercedes Benz S-500


Pošto se radi o snažnim i skupocijenim vozilima Smart Rental Split Airport ima i UVJETE koje osoba najmoprimac mora ispunjavati da bi iznajmila vozilo iz ovog programa ponude:
-Osoba mora imati vozačkog iskustva najmanje 5 godina bez većih prekršaja i udesa u prometu
-Osoba najmoprimac mora imati sredstva osiguranja za učešće u šteti i deposit koji su za ova vozila od 40,000-kn do 120,000-kn. (radi se autorizacija Kreditne Kartice na navedene iznose).
-Osoba najmoprimac mora predočiti orginal dokumente :osobna iskaznica-putovnica,valjana vozačka dozvola B kategorije,i Kreditna Kartica izdana na ime najmoprimca.
-Također vozilom ne smije nitko drugi upravljat osim osobe koja je navedena u ugovoru o najmu vozila.

Također SmartRental Split Airport zadržava pravo odluke o iznajmljivanju luksuznog vozila što znači da novac nije presudan kod ovakvih najmova.

Luksuzni program, Aston Martin Vantage

Luksuzni program, Bentley  GTC

Luksuzni program, Mercedes S500 L
 
Smart rental - Facebook Car rental - Tweeter Smart rental - Google+
Tel: +385(0)21/796-129
Uštedite
na najpovoljnijem iznajmljivanju
vozila u Splitu i
Hrvatskoj
Najbolje i najjeftinije
cijene u Hrvatskoj.
10% ukoliko rentate vozilo online..
Vijesti, novosti, akcijske cijene i ponuda u rent a car-u Smart Rental Split Airport

Luksuzna vozila

Najam brodova


O NAMA
 
Rent a car "Smart rental" je brand koji posluje pod tvrtkom Enixe d.o.o.
Bavimo se iznajmljivanjem automobila, brodova i luksuznih vozila.
Kod nas možete iznajmiti vozila grupa smart, mini economy, economy, compact, intermediate, intermediate full size (people mover) i luxury kategorije.
Pouceni višegodišnjim iskustvom nasih klijenata, koncentrirali smo se na usluge koje zadovoljavaju i najzahtjevnije klijente, želeci postici da nijedna želja ne smije ostati neispunjena.
Tvrtka ima sjedište u Trogiru, a prisutnaje na lokacijama: Split aerodrom (SPU),Zadar aerodrom (ZAD), Dubrovnik aerodrom (DBV),
Zagreb aerodrom (ZAG),te gradovima: Šibenik, Vodice, Primošten, Split, Trogir, Makarska, Omiš i Dubrovnik. Te preko partnera na podrucju čitave Hrvatske i Europe.

Slogan firme od prvog dana je "Vrijeme je novac", što znaci da s novcem kupujemo slobodno vrijeme.
 
"VinisWEB" - Web Design: www.vinis.hr | denis@vinis.hr
Sva prava pridržana. Smart rental 2010-2019
 
Trogir, Split Airport, Zadar Airport, Dubrovnik Airport, Zagreb Airport, Split, Rogoznica, Primošten, Šibenik, Vodice, Omiš, Makarska, Zagreb