Hrvatski English Deutsch Française Русский

Luksuzni Program prijevoza putnika **AKTUALNO**

 

Mercedes Benz Viano - Brabus Ove godine smo uveli još jedan biser iz najviše klase putničkih kombi limuzina iz kuće Mercedes Benz.

Radi se o vozilu Mercedes Benz tip Viano sa najvišom klasom opreme koja se može zamisliti u ovakvom vozilu koju je ugradila poznata Tuning kuća BRABUS iz Bottropa - Njemačka. Korišteni su vrhunski materijali,ručnih izrada gdje se mislilo na svaki detalj i potrebe koje zadovoljavaju i najzahtijevnije.Vozilo ima šest udobnih anatomskih fotelja u vrhunskoj kožnoj izvedbi, LCD televizor i kompletnu multimediju koja može služiti klijentu da prikrati vrijeme putovanja ili za aktivan rad tokom vožnje.Također u vozilu se nalaze dva rashladna uređaja i posebno pojačan ventilacijsko klimatizacijski sistem tako da klijent ni u jednom trenutku nema osjećaj da putuje već da se nalazi u svojem uredu ili dnevnom boravku.Koristi se za poslovna putovanja dužih i kraćih relacija i destinacija.Ovo vozilo pruža nezamjenjiv ugođaj komfora ,sigurnosti,brzine i diskrecije ma gdje bili .Kroz tonirana i zatamnjena stakla svaki pogled i uvid u unutrašnjost vozila je nemoguć tako da takva stakla pružaju klijentu osjećaj diskrecije,sigurnosti od neželjnih i nepotrebnih pogleda znatiželjne okoline jer ovaj ljepotan mami poglede i uzdahe ma gdje god se pojavio.

Luksuzni prijevoz putnika, Mercedes Viano BRABUS

Luksuzni prijevoz putnika, Mercedes Viano BRABUS
 
Smart rental - Facebook Car rental - Tweeter Smart rental - Google+
Tel: +385(0)21/796-129
Uštedite
na najpovoljnijem iznajmljivanju
vozila u Splitu i
Hrvatskoj
Najbolje i najjeftinije
cijene u Hrvatskoj.
10% ukoliko rentate vozilo online..
Vijesti, novosti, akcijske cijene i ponuda u rent a car-u Smart Rental Split Airport

Luksuzna vozila

Najam brodova


O NAMA
 
Rent a car "Smart rental" je brand koji posluje pod tvrtkom Enixe d.o.o.
Bavimo se iznajmljivanjem automobila, brodova i luksuznih vozila.
Kod nas možete iznajmiti vozila grupa smart, mini economy, economy, compact, intermediate, intermediate full size (people mover) i luxury kategorije.
Pouceni višegodišnjim iskustvom nasih klijenata, koncentrirali smo se na usluge koje zadovoljavaju i najzahtjevnije klijente, želeci postici da nijedna želja ne smije ostati neispunjena.
Tvrtka ima sjedište u Trogiru, a prisutnaje na lokacijama: Split aerodrom (SPU),Zadar aerodrom (ZAD), Dubrovnik aerodrom (DBV),
Zagreb aerodrom (ZAG),te gradovima: Šibenik, Vodice, Primošten, Split, Trogir, Makarska, Omiš i Dubrovnik. Te preko partnera na podrucju čitave Hrvatske i Europe.

Slogan firme od prvog dana je "Vrijeme je novac", što znaci da s novcem kupujemo slobodno vrijeme.
 
"VinisWEB" - Web Design: www.vinis.hr | denis@vinis.hr
Sva prava pridržana. Smart rental 2010-2019
 
Trogir, Split Airport, Zadar Airport, Dubrovnik Airport, Zagreb Airport, Split, Rogoznica, Primošten, Šibenik, Vodice, Omiš, Makarska, Zagreb