Hrvatski English Deutsch Française Русский

Opel Corsa

 
Economy
Opel Corsa
Opel Corsa
Mjenjač:
Ručni
Vrata:
5
Putnika:
4
Prtljaga:
2      1
ABS, CD/HIFI, Klima Uređaj, Daljinsko Zaključavanje,
CIJENA
39.00 EUR/danu
 
Opel Corsa 1.2 je definitivno bestseller u svim Rent a Car kućama u Hrvatskoj a posebno je omiljen u Rent a Car kućama na aerodromima Split, Zadar, Dubrovnik i Zagreb. Omiljena je kao Rent a Car vozilo zbog svoje ekonomičnosti, veličine i najvećeg prtljažnog prostora, većeg od svih ostalih vozila iz Rent a Car ponude u Hrvatskoj i na aerodromima u economy klasi. Performance vožnje, moderan izgled, jeftina cijena, ekonomičnost i sigurnost zadovoljavaju i najzahtjevnije. Idealna i za vožnju na duljim relacijama po lijepoj Hrvatskoj. Modernog izgleda za ljude koji u potpunosti žele iskoristiti svaki euro izdan za ekonomično, jeftino, moderno i brzo vozilo. Brza i sigurana. Idealna za vožnju po gradovima, gdje je problem parkinga i slobodnog mjesta za parkiranje. Za jeftinu vožnju po gradovima kao što su. Zagreb, Rijeka, Trogir, Šibenik, Primošten, Rogoznica, Omiš, Makarska, Vodice, Split, Zadar, Dubrovnik, popodnevni shopping, odlazak na plažu ili razgledavanje kulturnih znamenitosti Hrvatskih gradova, slapovi krke, Plitvice, Večernji izlazak u Split, Vodice, Primošten, posjet Zadru i njegim morskim orguljama ili dubrovnik stari grad. Omiljena zbog izgleda i veličine, čime se približila ozbiljnim društvima, porodicama gdje je broj putnika troje ili veći i gdje će biti ispunjen zahtjev ekonomičnog iznajmljivanja vozila na Splitskom, Zadarskom ili Dubrovačkom aerodromu. Opel Corsa jednostavno je trendy.
 
Smart rental - Facebook Car rental - Tweeter Smart rental - Google+
Tel: +385(0)21/796-129
Uštedite
na najpovoljnijem iznajmljivanju
vozila u Splitu i
Hrvatskoj
Najbolje i najjeftinije
cijene u Hrvatskoj.
10% ukoliko rentate vozilo online..
Vijesti, novosti, akcijske cijene i ponuda u rent a car-u Smart Rental Split Airport

Luksuzna vozila

Najam brodova


O NAMA
 
Rent a car "Smart rental" je brand koji posluje pod tvrtkom Enixe d.o.o.
Bavimo se iznajmljivanjem automobila, brodova i luksuznih vozila.
Kod nas možete iznajmiti vozila grupa smart, mini economy, economy, compact, intermediate, intermediate full size (people mover) i luxury kategorije.
Pouceni višegodišnjim iskustvom nasih klijenata, koncentrirali smo se na usluge koje zadovoljavaju i najzahtjevnije klijente, želeci postici da nijedna želja ne smije ostati neispunjena.
Tvrtka ima sjedište u Trogiru, a prisutnaje na lokacijama: Split aerodrom (SPU),Zadar aerodrom (ZAD), Dubrovnik aerodrom (DBV),
Zagreb aerodrom (ZAG),te gradovima: Šibenik, Vodice, Primošten, Split, Trogir, Makarska, Omiš i Dubrovnik. Te preko partnera na podrucju čitave Hrvatske i Europe.

Slogan firme od prvog dana je "Vrijeme je novac", što znaci da s novcem kupujemo slobodno vrijeme.
 
"VinisWEB" - Web Design: www.vinis.hr | denis@vinis.hr
Sva prava pridržana. Smart rental 2010-2019
 
Trogir, Split Airport, Zadar Airport, Dubrovnik Airport, Zagreb Airport, Split, Rogoznica, Primošten, Šibenik, Vodice, Omiš, Makarska, Zagreb