Hrvatski English Deutsch Française Русский

Chevrolet Aveo

 
Economy
Chevrolet Aveo
Chevrolet Aveo
Mjenjač:
Ručni
Vrata:
5
Putnika:
4
Prtljaga:
1      1
ABS, CD/HIFI, Klima Uređaj, Daljinsko Zaključavanje,
CIJENA
39.00 EUR/danu
 
Chevrolet Aveo je novo trendy vozilo iz ponude Chevrolet grupacije. Omiljen je kao Rent a Car vozilo zbog svoje ekonomičnosti, veličine i prostora za prtljagu. Kao značajno vozilo iz Rent a Car ponude u Hrvatskoj i Aerodromima u economy klasi, performance vožnje, moderan izgled, jeftina cijena, ekonomičnost i sigurnost zadovoljavaju i najzahtjevnije.Idealan i za vožnju na duljim relacijama po lijepoj Hrvatskoj. Modernog izgleda za ljude koji u potpunosti žele iskoristiti svaki euro izdan za jeftino, moderno i brzo vozilo. Ekonomičan, jeftin, brz i siguran. Idealan za vožnju po gradovima, gdje je problem parkinga i slobodnog mjesta za parkiranje. Za jeftinu vožnju po gradovima kao što su. Zagreb, Rijeka, Trogir, Šibenik, Primošten, Rogoznica, Omiš, Makarska, Vodice, Split, Zadar, Dubrovnik, popodnevni shopping, odlazak na plažu ili razgledavanje kulturnih znamenitosti Hrvatskih gradova, slapovi krke, Plitvice, Večernji izlazak u Split, Vodice, Primošten, posjet Zadru i njegim morskim orguljama ili Dubrovnik stari grad. Omiljen zbog izgleda i veličine, čime se približio ozbiljnim društvima, porodicama gdje je broj putnika dvoje ili veći i gdje će biti ispunjen zahtjev iznajmljivanja vozila u economy klasi na Splitskom, Zadarskom ili Dubrovačkom aerodromu.
 
Smart rental - Facebook Car rental - Tweeter Smart rental - Google+
Tel: +385(0)21/796-129
Uštedite
na najpovoljnijem iznajmljivanju
vozila u Splitu i
Hrvatskoj
Najbolje i najjeftinije
cijene u Hrvatskoj.
10% ukoliko rentate vozilo online..
Vijesti, novosti, akcijske cijene i ponuda u rent a car-u Smart Rental Split Airport

Luksuzna vozila

Najam brodova


O NAMA
 
Rent a car "Smart rental" je brand koji posluje pod tvrtkom Enixe d.o.o.
Bavimo se iznajmljivanjem automobila, brodova i luksuznih vozila.
Kod nas možete iznajmiti vozila grupa smart, mini economy, economy, compact, intermediate, intermediate full size (people mover) i luxury kategorije.
Pouceni višegodišnjim iskustvom nasih klijenata, koncentrirali smo se na usluge koje zadovoljavaju i najzahtjevnije klijente, želeci postici da nijedna želja ne smije ostati neispunjena.
Tvrtka ima sjedište u Trogiru, a prisutnaje na lokacijama: Split aerodrom (SPU),Zadar aerodrom (ZAD), Dubrovnik aerodrom (DBV),
Zagreb aerodrom (ZAG),te gradovima: Šibenik, Vodice, Primošten, Split, Trogir, Makarska, Omiš i Dubrovnik. Te preko partnera na podrucju čitave Hrvatske i Europe.

Slogan firme od prvog dana je "Vrijeme je novac", što znaci da s novcem kupujemo slobodno vrijeme.
 
"VinisWEB" - Web Design: www.vinis.hr | denis@vinis.hr
Sva prava pridržana. Smart rental 2010-2019
 
Trogir, Split Airport, Zadar Airport, Dubrovnik Airport, Zagreb Airport, Split, Rogoznica, Primošten, Šibenik, Vodice, Omiš, Makarska, Zagreb