Hrvatski English Deutsch Française Русский

Chevrolet Lacetti

 
Compact
Chevrolet Lacetti
Chevrolet Lacetti
Mjenjač:
Ručni
Vrata:
5
Putnika:
5
Prtljaga:
2      1
ABS, CD/HIFI, Klima Uređaj, Daljinsko Zaključavanje,
CIJENA
47.00 EUR/danu
 
Chevrolet Lacetti prvi iz ponude compact vozila u Rent a Car kućama na svim Hrvatskim aerodromima. Savršen prijelaz iz ekonomične klase u compact klasu i limuzinu. Omiljen je kao Rent a Car vozilo zbog svoje ekonomičnosti, veličine i prostora za prtljagu. Kao značajno vozilo iz Rent a Car ponude u Hrvatskoj i Aerodromima u compact klasi, performance vožnje, moderan izgled, jeftina cijena, ekonomičnost i sigurnost zadovoljavaju i najzahtjevnije.Idealan i za vožnju na duljim relacijama po lijepoj Hrvatskoj. Modernog izgleda za ljude koji u potpunosti žele iskoristiti svaki euro izdan za compactno, jeftino, moderno i brzo vozilo. Ekonomičan, jeftin, brz i siguran. Najmanji od svih compactnih vozila iz Hrvatske Rent a Car ponude. Idealan za vožnju po gradovima, gdje je problem parkinga i slobodnog mjesta za parkiranje. Za jeftinu vožnju po gradovima kao što su. Zagreb, Rijeka, Trogir, Šibenik, Primošten, Rogoznica, Omiš, Makarska, Vodice, Split, Zadar, Dubrovnik, popodnevni shopping, odlazak na plažu ili razgledavanje kulturnih znamenitosti Hrvatskih gradova, slapovi krke, Plitvice, Večernji izlazak u Split, Vodice, Primošten, posjet Zadru i njegim morskim orguljama ili dubrovnik stari grad. Omiljen zbog izgleda i veličine, čime se približio ozbiljnim društvima, porodicama gdje je broj putnika troje ili veći i gdje će biti ispunjen zahtjev compactnog iznajmljivanja vozila na Splitskom, Zadarskom ili Dubrovačkom aerodromu.
 
Smart rental - Facebook Car rental - Tweeter Smart rental - Google+
Tel: +385(0)21/796-129
Uštedite
na najpovoljnijem iznajmljivanju
vozila u Splitu i
Hrvatskoj
Najbolje i najjeftinije
cijene u Hrvatskoj.
10% ukoliko rentate vozilo online..
Vijesti, novosti, akcijske cijene i ponuda u rent a car-u Smart Rental Split Airport

Luksuzna vozila

Najam brodova


O NAMA
 
Rent a car "Smart rental" je brand koji posluje pod tvrtkom Enixe d.o.o.
Bavimo se iznajmljivanjem automobila, brodova i luksuznih vozila.
Kod nas možete iznajmiti vozila grupa smart, mini economy, economy, compact, intermediate, intermediate full size (people mover) i luxury kategorije.
Pouceni višegodišnjim iskustvom nasih klijenata, koncentrirali smo se na usluge koje zadovoljavaju i najzahtjevnije klijente, želeci postici da nijedna želja ne smije ostati neispunjena.
Tvrtka ima sjedište u Trogiru, a prisutnaje na lokacijama: Split aerodrom (SPU),Zadar aerodrom (ZAD), Dubrovnik aerodrom (DBV),
Zagreb aerodrom (ZAG),te gradovima: Šibenik, Vodice, Primošten, Split, Trogir, Makarska, Omiš i Dubrovnik. Te preko partnera na podrucju čitave Hrvatske i Europe.

Slogan firme od prvog dana je "Vrijeme je novac", što znaci da s novcem kupujemo slobodno vrijeme.
 
"VinisWEB" - Web Design: www.vinis.hr | denis@vinis.hr
Sva prava pridržana. Smart rental 2010-2019
 
Trogir, Split Airport, Zadar Airport, Dubrovnik Airport, Zagreb Airport, Split, Rogoznica, Primošten, Šibenik, Vodice, Omiš, Makarska, Zagreb