Hrvatski English Deutsch Française Русский

Ford Focus

 
Compact
Ford Focus
Ford Focus
Mjenjač:
Ručni
Vrata:
5
Putnika:
5
Prtljaga:
2      1
ABS, CD/HIFI, Klima Uređaj, Daljinsko Zaključavanje,
CIJENA
47.00 EUR/danu
 
Ford Focus traženo auto iz ponude compact klase u rent a Car kućama. Tražen je kao Rent a Car vozilo zbog svoje ekonomičnosti, veličine i prostora za prtljagu. Zastupljen je u cijeloj Hrvatskoj i aerodromima Zagreba, Splita, Dubrovnika i Zadra. Vozne osobine, moderan izgled, ekonomičnost i sigurnost zadovoljavaju i najzahtjevnije. Idealan i za vožnju na dužim relacijama po cijeloj Hrvatskoj od Dubrovnika preko Splita i Zadra pa do Zagreba i kontinentalne Hrvatske. Idealan i za poslovne i mlade ljude koji žele jeftino, moderno i brzo vozilo. Ekonomičan brz i siguran. Najprodavanije vozilo u klasi. Odličan za vožnju po gradovima gdje je problem parking i slobodno mjesto za parkiranje. Omiljen zbog jeftine vožnje po gradovima kao što su Zagreb, Rijeka, Trogir, Šibenik, Primošten, Rogoznica, Omiš, Makarska, Vodice, Split, Zadar, Dubrovnik, shopping, odlazak na plažu ili razgledavanje kulturnih znamenitosti Hrvatskih gradova. Omiljen zbog izgleda i veličine gdje je broj putnika troje ili viši. Zastupljen u Rent a Car kućama na Splitskom, Zadarskom ili Dubrovačkom Aerodromu. Omiljen među gostima koji traže vozilo njemačke kvalitete, pouzdano i ekonomično.
 
Smart rental - Facebook Car rental - Tweeter Smart rental - Google+
Tel: +385(0)21/796-129
Uštedite
na najpovoljnijem iznajmljivanju
vozila u Splitu i
Hrvatskoj
Najbolje i najjeftinije
cijene u Hrvatskoj.
10% ukoliko rentate vozilo online..
Vijesti, novosti, akcijske cijene i ponuda u rent a car-u Smart Rental Split Airport

Luksuzna vozila

Najam brodova


O NAMA
 
Rent a car "Smart rental" je brand koji posluje pod tvrtkom Enixe d.o.o.
Bavimo se iznajmljivanjem automobila, brodova i luksuznih vozila.
Kod nas možete iznajmiti vozila grupa smart, mini economy, economy, compact, intermediate, intermediate full size (people mover) i luxury kategorije.
Pouceni višegodišnjim iskustvom nasih klijenata, koncentrirali smo se na usluge koje zadovoljavaju i najzahtjevnije klijente, želeci postici da nijedna želja ne smije ostati neispunjena.
Tvrtka ima sjedište u Trogiru, a prisutnaje na lokacijama: Split aerodrom (SPU),Zadar aerodrom (ZAD), Dubrovnik aerodrom (DBV),
Zagreb aerodrom (ZAG),te gradovima: Šibenik, Vodice, Primošten, Split, Trogir, Makarska, Omiš i Dubrovnik. Te preko partnera na podrucju čitave Hrvatske i Europe.

Slogan firme od prvog dana je "Vrijeme je novac", što znaci da s novcem kupujemo slobodno vrijeme.
 
"VinisWEB" - Web Design: www.vinis.hr | denis@vinis.hr
Sva prava pridržana. Smart rental 2010-2019
 
Trogir, Split Airport, Zadar Airport, Dubrovnik Airport, Zagreb Airport, Split, Rogoznica, Primošten, Šibenik, Vodice, Omiš, Makarska, Zagreb