Hrvatski English Deutsch Française Русский

Opel Astra

 
Compact
Opel Astra
Opel Astra
Mjenjač:
Ručni
Vrata:
5
Putnika:
5
Prtljaga:
2      1
ABS, CD/HIFI, Klima Uređaj, Daljinsko Zaključavanje,
CIJENA
47.00 EUR/danu
 
Opel Astra je jedna od zvijezda iz compactne klase. Zastupljena po cijeloj Hrvatskoj obali od Dubrovnika, Splita, Zadra i dalje zbog jednostavnosti i udobnosti vožnje. Svojim linijama i modernim dizajnom je veoma omiljena u svim Rent a Car kućama u cijeloj Hrvatskoj a posebno na Jadranskoj obali i aerodromima od Dubrovnika, Splita, Zadra i Zagreba. Krase je pozdanost, ekonomičnost, jeftina cijena. Idealna za vožnju po gradovima a i dulje puteve, izlete na slapove Krke, Plitvice, Hrvatske otoke ze posjete malim hrvatskim grdovima bogate kulturnom baštinom kao Trogir, Primošten, Rogoznica, Vodice, Šibenik. Jako je zastupljena na Hrvatskim cestama upravo zbog kvalitete, niske cijene, ekonomičnosti i pouzdanosti.
 
Smart rental - Facebook Car rental - Tweeter Smart rental - Google+
Tel: +385(0)21/796-129
Uštedite
na najpovoljnijem iznajmljivanju
vozila u Splitu i
Hrvatskoj
Najbolje i najjeftinije
cijene u Hrvatskoj.
10% ukoliko rentate vozilo online..
Vijesti, novosti, akcijske cijene i ponuda u rent a car-u Smart Rental Split Airport

Luksuzna vozila

Najam brodova


O NAMA
 
Rent a car "Smart rental" je brand koji posluje pod tvrtkom Enixe d.o.o.
Bavimo se iznajmljivanjem automobila, brodova i luksuznih vozila.
Kod nas možete iznajmiti vozila grupa smart, mini economy, economy, compact, intermediate, intermediate full size (people mover) i luxury kategorije.
Pouceni višegodišnjim iskustvom nasih klijenata, koncentrirali smo se na usluge koje zadovoljavaju i najzahtjevnije klijente, želeci postici da nijedna želja ne smije ostati neispunjena.
Tvrtka ima sjedište u Trogiru, a prisutnaje na lokacijama: Split aerodrom (SPU),Zadar aerodrom (ZAD), Dubrovnik aerodrom (DBV),
Zagreb aerodrom (ZAG),te gradovima: Šibenik, Vodice, Primošten, Split, Trogir, Makarska, Omiš i Dubrovnik. Te preko partnera na podrucju čitave Hrvatske i Europe.

Slogan firme od prvog dana je "Vrijeme je novac", što znaci da s novcem kupujemo slobodno vrijeme.
 
"VinisWEB" - Web Design: www.vinis.hr | denis@vinis.hr
Sva prava pridržana. Smart rental 2010-2019
 
Trogir, Split Airport, Zadar Airport, Dubrovnik Airport, Zagreb Airport, Split, Rogoznica, Primošten, Šibenik, Vodice, Omiš, Makarska, Zagreb