Hrvatski English Deutsch Française Русский

Opel Astra VAN-SW

 
Compact SW
Opel Astra VAN-SW
Opel Astra VAN-SW
Mjenjač:
Ručni
Vrata:
5
Putnika:
5
Prtljaga:
2      3
ABS, CD/HIFI, Klima Uređaj, Daljinsko Zaključavanje,
CIJENA
57.00 EUR/danu
 
Opel Astra Van je jedna od zvijezda iz Intermediate klase. Nalazi se po cijeloj Hrvatskoj obali od Zadra, preko Splita do Dubrovnika i dalje, upravo zbog jednostavnosti i udobnosti vožnje. Popularna je zbog svoje veličine i velikog prtljažnog prostora te je idealna za veći broj ljudi s puno prtljage. Zbog Svog dizajna veoma je omiljena kod gostiju u cijeloj Hrvatskoj kao i na Aerodromima u cijeloj Dalmaciji od Splita, do Zadra, Dubrovnika i Zagreba.Krase je pouzdanost, ekonomičnost, jeftina cijena i veličina. Idealna za vožnju po gradovima a i dulje puteve, izlete na slapove Krke, plitvice, hrvatske otoke te posjete malim gradovima bogate kulturnom baštinom kao Primošten, Trogir, Vodice, Rogoznica, Šibenik, Zadar. Veoma je zastupljena na cestama upravo zbog kvalitete, niske cijene, ekonomičnosti i pouzdanosti.
 
Smart rental - Facebook Car rental - Tweeter Smart rental - Google+
Tel: +385(0)21/796-129
Uštedite
na najpovoljnijem iznajmljivanju
vozila u Splitu i
Hrvatskoj
Najbolje i najjeftinije
cijene u Hrvatskoj.
10% ukoliko rentate vozilo online..
Vijesti, novosti, akcijske cijene i ponuda u rent a car-u Smart Rental Split Airport

Luksuzna vozila

Najam brodova


O NAMA
 
Rent a car "Smart rental" je brand koji posluje pod tvrtkom Enixe d.o.o.
Bavimo se iznajmljivanjem automobila, brodova i luksuznih vozila.
Kod nas možete iznajmiti vozila grupa smart, mini economy, economy, compact, intermediate, intermediate full size (people mover) i luxury kategorije.
Pouceni višegodišnjim iskustvom nasih klijenata, koncentrirali smo se na usluge koje zadovoljavaju i najzahtjevnije klijente, želeci postici da nijedna želja ne smije ostati neispunjena.
Tvrtka ima sjedište u Trogiru, a prisutnaje na lokacijama: Split aerodrom (SPU),Zadar aerodrom (ZAD), Dubrovnik aerodrom (DBV),
Zagreb aerodrom (ZAG),te gradovima: Šibenik, Vodice, Primošten, Split, Trogir, Makarska, Omiš i Dubrovnik. Te preko partnera na podrucju čitave Hrvatske i Europe.

Slogan firme od prvog dana je "Vrijeme je novac", što znaci da s novcem kupujemo slobodno vrijeme.
 
"VinisWEB" - Web Design: www.vinis.hr | denis@vinis.hr
Sva prava pridržana. Smart rental 2010-2019
 
Trogir, Split Airport, Zadar Airport, Dubrovnik Airport, Zagreb Airport, Split, Rogoznica, Primošten, Šibenik, Vodice, Omiš, Makarska, Zagreb